NASZE RABATY

Rabaty uzależnione są od wartości zamówienia !!! 

Wartość zamówienia:

od 100zł>200zł = 4%

od 200zł>400zł = 5%

od 400zł>700zł = 6%

od 700zł>1500zł = 7%

od 1500zł>2500zł = 8%

od 2500zł> = 9%

KONTAKTY

INTERNETOWY SKLEP WĘDKARSKI 

www.fishingworld.pl

tel. kom: 669825401

email: fishingworld@op.pl

 

Producenci
Nowości
Żyłka DRAGON V-Power+ STRONG 150m
Żyłka DRAGON V-Power+ STRONG 150m
12,99 zł
szt.
Żyłka DRAGON V-Power+ CAMOU 150m
Żyłka DRAGON V-Power+ CAMOU 150m
12,99 zł
szt.
SPRO kołowrotek  SPX 4000
SPRO kołowrotek SPX 4000
280,00 zł
szt.
SPRO kołowrotek  SPX 3000
SPRO kołowrotek SPX 3000
272,00 zł
szt.
SPRO kołowrotek  SPX 2000
SPRO kołowrotek SPX 2000
264,00 zł
szt.
SPRO kołowrotek  SPX 1000
SPRO kołowrotek SPX 1000
256,00 zł
szt.
DRAGON KOŁOWROTEK PROTECTOR FD535i
DRAGON KOŁOWROTEK PROTECTOR FD535i
121,00 zł
szt.
DRAGON KOŁOWROTEK PROTECTOR FD530i
DRAGON KOŁOWROTEK PROTECTOR FD530i
118,00 zł
szt.
DRAGON KOŁOWROTEK PROTECTOR FD520i
DRAGON KOŁOWROTEK PROTECTOR FD520i
115,00 zł
szt.
MegaBAITS METHOD FEEDER HS FD 800
MegaBAITS METHOD FEEDER HS FD 800
219,00 zł
szt.
MegaBAITS TACTIX FLOAT 4,50m
MegaBAITS TACTIX FLOAT 4,50m
181,00 zł
szt.
MegaBAITS TACTIX FLOAT 4,20m
MegaBAITS TACTIX FLOAT 4,20m
173,00 zł
szt.
MegaBAITS TACTIX BOLOGNESE 7m
MegaBAITS TACTIX BOLOGNESE 7m
285,00 zł
szt.
MegaBAITS TACTIX BOLOGNESE 6m
MegaBAITS TACTIX BOLOGNESE 6m
231,00 zł
szt.
MegaBAITS TACTIX BOLOGNESE 5m
MegaBAITS TACTIX BOLOGNESE 5m
191,00 zł
szt.
MegaBAITS TACTIX POLE 8m
MegaBAITS TACTIX POLE 8m
261,00 zł
szt.
MegaBAITS TACTIX POLE 7m
MegaBAITS TACTIX POLE 7m
205,00 zł
szt.
MegaBAITS TACTIX POLE 6m
MegaBAITS TACTIX POLE 6m
187,00 zł
szt.
MegaBAITS TACTIX POLE 5m
MegaBAITS TACTIX POLE 5m
165,00 zł
szt.
MegaBAITS Compact Match 25 4.20 m 5-25 g
MegaBAITS Compact Match 25 4.20 m 5-25 g
195,00 zł
szt.
MegaBAITS Compact Match 25 3.90 m 5-25 g
MegaBAITS Compact Match 25 3.90 m 5-25 g
175,00 zł
szt.
MegaBAITS Compact Match 25 3.60 m 5-25 g
MegaBAITS Compact Match 25 3.60 m 5-25 g
165,00 zł
szt.
MegaBAITS KOŁOWROTEK Mystery FD540i
MegaBAITS KOŁOWROTEK Mystery FD540i
109,00 zł
szt.
MegaBAITS KOŁOWROTEK Mystery FD530i
MegaBAITS KOŁOWROTEK Mystery FD530i
105,00 zł
szt.
MegaBAITS KOŁOWROTEK Mystery FD525i
MegaBAITS KOŁOWROTEK Mystery FD525i
100,00 zł
szt.
MegaBAITS KOŁOWROTEK Mystery FD520i
MegaBAITS KOŁOWROTEK Mystery FD520i
99,00 zł
szt.
Flasher VK-SALMON 3  8" - 20 cm UV 328
Flasher VK-SALMON 3 8" - 20 cm UV 328
94,99 zł
szt.
Flasher VK-SALMON 3  8" - 20 cm UV 327
Flasher VK-SALMON 3 8" - 20 cm UV 327
94,99 zł
szt.
Flasher VK-SALMON 3  8" - 20 cm UV 326
Flasher VK-SALMON 3 8" - 20 cm UV 326
94,99 zł
szt.
Flasher VK-SALMON 3  8" - 20 cm UV 325
Flasher VK-SALMON 3 8" - 20 cm UV 325
94,99 zł
szt.
Flasher VK-SALMON 3  8" - 20 cm UV 324
Flasher VK-SALMON 3 8" - 20 cm UV 324
94,99 zł
szt.
Flasher VK-SALMON 3  8" - 20 cm UV 323
Flasher VK-SALMON 3 8" - 20 cm UV 323
94,99 zł
szt.
Flasher VK-SALMON 3  8" - 20 cm UV 322
Flasher VK-SALMON 3 8" - 20 cm UV 322
94,99 zł
szt.
Flasher VK-SALMON 3  8" - 20 cm UV 321
Flasher VK-SALMON 3 8" - 20 cm UV 321
94,99 zł
szt.
NEOPRENOWY RZEP DO WĘDZISK Dragon
NEOPRENOWY RZEP DO WĘDZISK Dragon
3,99 zł
szt.
SPRO CRX LURE&SPIN 270ML
SPRO CRX LURE&SPIN 270ML
296,00 zł
szt.
SPRO CRX LURE&SPIN 210L
SPRO CRX LURE&SPIN 210L
239,00 zł
szt.
SPRO CRX LURE&SPIN 240ML
SPRO CRX LURE&SPIN 240ML
275,00 zł
szt.
SPRO CRX LURE&SPIN 240L
SPRO CRX LURE&SPIN 240L
265,00 zł
szt.
SPRO kołowrotek  SP1 4000
SPRO kołowrotek SP1 4000
479,00 zł
szt.
SPRO kołowrotek  SP1 3000
SPRO kołowrotek SP1 3000
469,00 zł
szt.
SPRO kołowrotek  SP1 2000
SPRO kołowrotek SP1 2000
459,00 zł
szt.
SPRO kołowrotek  SP1 1000
SPRO kołowrotek SP1 1000
449,00 zł
szt.
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl