NASZE RABATY

Rabaty uzależnione są od wartości zamówienia !!! 

Wartość zamówienia:

od 100zł>200zł = 4%

od 200zł>400zł = 5%

od 400zł>700zł = 6%

od 700zł>1500zł = 7%

od 1500zł>2500zł = 8%

od 2500zł> = 9%

KONTAKTY

INTERNETOWY SKLEP WĘDKARSKI 

www.fishingworld.pl

tel. kom: 669825401

email: fishingworld@op.pl

 

Producenci
Nowości
SOLANO Okulary Polaryzacyjne  SP 20098D
SOLANO Okulary Polaryzacyjne SP 20098D
129,00 zł
szt.
SOLANO Okulary Polaryzacyjne SP 20098C
SOLANO Okulary Polaryzacyjne SP 20098C
129,00 zł
szt.
SOLANO Okulary Polaryzacyjne SP 20098B
SOLANO Okulary Polaryzacyjne SP 20098B
129,00 zł
szt.
SOLANO Okulary Polaryzacyjne SP 20098A
SOLANO Okulary Polaryzacyjne SP 20098A
129,00 zł
szt.
SOLANO Okulary Polaryzacyjne FL 20025F
SOLANO Okulary Polaryzacyjne FL 20025F
129,00 zł
szt.
SOLANO Okulary Polaryzacyjne FL 20025E
SOLANO Okulary Polaryzacyjne FL 20025E
129,00 zł
szt.
SOLANO Okulary Polaryzacyjne FL 20025D
SOLANO Okulary Polaryzacyjne FL 20025D
129,00 zł
szt.
SOLANO Okulary Polaryzacyjne FL 20025C
SOLANO Okulary Polaryzacyjne FL 20025C
129,00 zł
szt.
SOLANO Okulary Polaryzacyjne FL 20025B
SOLANO Okulary Polaryzacyjne FL 20025B
129,00 zł
szt.
MEGABAITS STEALTH L.D. FEEDER FD1150I
MEGABAITS STEALTH L.D. FEEDER FD1150I
299,00 zł
szt.
MEGABAITS STEALTH L.D. FEEDER FD750I
MEGABAITS STEALTH L.D. FEEDER FD750I
299,00 zł
szt.
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 200CM DRAGON
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 200CM DRAGON
206,08 zł
szt.
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 185CM DRAGON
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 185CM DRAGON
189,28 zł
szt.
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 165CM DRAGON
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 165CM DRAGON
164,64 zł
szt.
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 150CM DRAGON
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 150CM DRAGON
157,92 zł
szt.
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 135CM DRAGON
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 135CM DRAGON
143,36 zł
szt.
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 120CM DRAGON
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 120CM DRAGON
135,52 zł
szt.
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 105CM DRAGON
SZTYWNY POKROWIEC NA WĘDKI 105CM DRAGON
120,96 zł
szt.
Pojemnik wodoodporny DRAGON  L
Pojemnik wodoodporny DRAGON L
339,00 zł
szt.
WAGA CYFROWA CRESTA DO 30KG
WAGA CYFROWA CRESTA DO 30KG
145,00 zł
szt.
Kołowrotek CRESTA Solith WX 5500
Kołowrotek CRESTA Solith WX 5500
365,00 zł
szt.
Kołowrotek CRESTA SOLITH 5000 SX SPRO
Kołowrotek CRESTA SOLITH 5000 SX SPRO
315,00 zł
szt.
Kołowrotek CRESTA SOLITH 4000 SX SPRO
Kołowrotek CRESTA SOLITH 4000 SX SPRO
295,00 zł
szt.
Kołowrotek CRESTA SOLITH 3000 SX SPRO
Kołowrotek CRESTA SOLITH 3000 SX SPRO
272,00 zł
szt.
SPRO KOŁOWROTEK SOLITH 4000 LCS SPRO
SPRO KOŁOWROTEK SOLITH 4000 LCS SPRO
313,00 zł
szt.
RYOBI  OASYS TELE MATCH 4.00M 7–25G
RYOBI OASYS TELE MATCH 4.00M 7–25G
199,00 zł
szt.
RYOBI  OASYS TELE MATCH 4.00M 5-18G
RYOBI OASYS TELE MATCH 4.00M 5-18G
189,00 zł
szt.
RYOBI  OASYS TELE MATCH 4.00M 3-12G
RYOBI OASYS TELE MATCH 4.00M 3-12G
189,00 zł
szt.
RYOBI czapka patrolówka czarna
RYOBI czapka patrolówka czarna
45,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON PROGUIDE CX FD735I
Kołowrotek DRAGON PROGUIDE CX FD735I
320,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON PROGUIDE CX FD730I
Kołowrotek DRAGON PROGUIDE CX FD730I
307,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON PROGUIDE CX FD725I
Kołowrotek DRAGON PROGUIDE CX FD725I
301,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON PROGUIDE CX FD720I
Kołowrotek DRAGON PROGUIDE CX FD720I
295,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON NanoPOWER FD930i
Kołowrotek DRAGON NanoPOWER FD930i
273,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON NanoPOWER FD920i
Kołowrotek DRAGON NanoPOWER FD920i
269,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON Silver Rider FD440i
Kołowrotek DRAGON Silver Rider FD440i
105,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON Silver Rider FD435i
Kołowrotek DRAGON Silver Rider FD435i
95,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON Silver Rider FD430i
Kołowrotek DRAGON Silver Rider FD430i
89,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON Silver Rider FD420i
Kołowrotek DRAGON Silver Rider FD420i
89,00 zł
szt.
Kołowrotek DRAGON Silver Rider FD415i
Kołowrotek DRAGON Silver Rider FD415i
85,00 zł
szt.
CUDA Szczypce Cuda Freshwater - 9,5
CUDA Szczypce Cuda Freshwater - 9,5
175,00 zł
szt.
CUDA 3” Nożyczki micro
CUDA 3” Nożyczki micro
21,00 zł
szt.
CUDA Kleszcze
CUDA Kleszcze
137,00 zł
szt.
CUDA Rozwieracz szczupakowy
CUDA Rozwieracz szczupakowy
122,00 zł
szt.
CUDA Szczypce Cuda Freshwater - 9
CUDA Szczypce Cuda Freshwater - 9
175,00 zł
szt.
DRAGON EXPRESS CAST 30 FAST 2.13M 10-30G
DRAGON EXPRESS CAST 30 FAST 2.13M 10-30G
127,00 zł
szt.
DRAGON EXPRESS CAST 21 FAST 1.98M 5-21G
DRAGON EXPRESS CAST 21 FAST 1.98M 5-21G
115,00 zł
szt.
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1125I
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1125I
451,00 zł
szt.
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1120I
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1120I
440,00 zł
szt.
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1115I
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1115I
430,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 4.20M 35G
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 4.20M 35G
302,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 3.90M 35G
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 3.90M 35G
276,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 3.60M 35G
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 3.60M 35G
257,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 4.20M 25G
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 4.20M 25G
289,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 3.90M 25G
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 3.90M 25G
259,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 3.60M 25G
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 3.60M 25G
244,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 4.20M 15G
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 4.20M 15G
280,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 3.90M 15G
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 3.90M 15G
245,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 3.60M 15G
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 3.60M 15G
236,00 zł
szt.
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl