NASZE RABATY

Rabaty uzależnione są od wartości zamówienia !!! 

Wartość zamówienia:

od 100zł>200zł = 4%

od 200zł>400zł = 5%

od 400zł>700zł = 6%

od 700zł>1500zł = 7%

od 1500zł>2500zł = 8%

od 2500zł> = 9%

Producenci
Nowości
CUDA Szczypce Cuda Freshwater - 9,5
CUDA Szczypce Cuda Freshwater - 9,5
175,00 zł
szt.
CUDA 3” Nożyczki micro
CUDA 3” Nożyczki micro
21,00 zł
szt.
CUDA Kleszcze
CUDA Kleszcze
137,00 zł
szt.
CUDA Rozwieracz szczupakowy
CUDA Rozwieracz szczupakowy
122,00 zł
szt.
CUDA Szczypce Cuda Freshwater - 9
CUDA Szczypce Cuda Freshwater - 9
175,00 zł
szt.
DRAGON EXPRESS CAST 30 FAST 2.13M 10-30G
DRAGON EXPRESS CAST 30 FAST 2.13M 10-30G
127,00 zł
szt.
DRAGON EXPRESS CAST 21 FAST 1.98M 5-21G
DRAGON EXPRESS CAST 21 FAST 1.98M 5-21G
115,00 zł
szt.
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1125I
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1125I
451,00 zł
szt.
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1120I
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1120I
440,00 zł
szt.
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1115I
Kołowrotek TEAM DRAGON SL FD1115I
430,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 4.20M 35G
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 4.20M 35G
302,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 3.90M 35G
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 3.90M 35G
276,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 3.60M 35G
MEGABAITS TACTIX HD MATCH 35 3.60M 35G
257,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 4.20M 25G
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 4.20M 25G
289,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 3.90M 25G
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 3.90M 25G
259,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 3.60M 25G
MEGABAITS TACTIX LC MATCH 25 3.60M 25G
244,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 4.20M 15G
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 4.20M 15G
280,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 3.90M 15G
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 3.90M 15G
245,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 3.60M 15G
MEGABAITS TACTIX SL MATCH 15 3.60M 15G
236,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.90M 3.50LB
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.90M 3.50LB
301,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.60M 3.50LB
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.60M 3.50LB
272,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.90M 3.00LB
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.90M 3.00LB
282,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.60M 3.00LB
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.60M 3.00LB
264,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.30M 3.00LB
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.30M 3.00LB
250,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.90M 2.75LB
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.90M 2.75LB
276,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.60M 2.75LB
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.60M 2.75LB
258,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.30M 2.75LB
MEGABAITS TACTIX 3.CARP 3.30M 2.75LB
242,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX H FEEDER 100 4.20M 100G
MEGABAITS TACTIX H FEEDER 100 4.20M 100G
319,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX H FEEDER 100 3.90M 100G
MEGABAITS TACTIX H FEEDER 100 3.90M 100G
319,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX H FEEDER 100 3.60M 100G
MEGABAITS TACTIX H FEEDER 100 3.60M 100G
303,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX H FEEDER 100 3.30M 100G
MEGABAITS TACTIX H FEEDER 100 3.30M 100G
290,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX MH FEEDER 80 3.90M 80G
MEGABAITS TACTIX MH FEEDER 80 3.90M 80G
307,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX MH FEEDER 80 3.60M 80G
MEGABAITS TACTIX MH FEEDER 80 3.60M 80G
290,00 zł
szt.
MEGABAITS TACTIX MH FEEDER 80 3.30M 80G
MEGABAITS TACTIX MH FEEDER 80 3.30M 80G
278,00 zł
szt.
 SPRO PLECAK FS CLASSIC AURORA
SPRO PLECAK FS CLASSIC AURORA
149,00 zł
szt.
DRAGON Żyłka Millenium PSTRĄG
DRAGON Żyłka Millenium PSTRĄG
14,99 zł
szt.
DRAGON Żyłka Millenium SOFT
DRAGON Żyłka Millenium SOFT
4,39 zł
szt.
DRAGON Żyłka Millenium KARP
DRAGON Żyłka Millenium KARP
29,99 zł
szt.
DRAGON Żyłka Millenium SUM
DRAGON Żyłka Millenium SUM
29,99 zł
szt.
DRAGON Żyłka Millenium SANDACZ
DRAGON Żyłka Millenium SANDACZ
14,99 zł
szt.
DRAGON Żyłka Millenium OKOŃ
DRAGON Żyłka Millenium OKOŃ
14,99 zł
szt.
DRAGON Żyłka Millenium LESZCZ
DRAGON Żyłka Millenium LESZCZ
14,99 zł
szt.
DRAGON Żyłka Millenium  SZCZUPAK
DRAGON Żyłka Millenium SZCZUPAK
14,99 zł
szt.
DRAGON PLECIONKA INVISIBLE CLEAR 135m
DRAGON PLECIONKA INVISIBLE CLEAR 135m
89,00 zł
szt.
DRAGON EXPRESS SPINN 25 FAST 2.45M 7-25G
DRAGON EXPRESS SPINN 25 FAST 2.45M 7-25G
137,00 zł
szt.
DRAGON EXPRESS SPINN 25 FAST 2.28M 7-25G
DRAGON EXPRESS SPINN 25 FAST 2.28M 7-25G
127,00 zł
szt.
DRAGON EXPRESS SPINN 21 FAST 1.98M 5-21G
DRAGON EXPRESS SPINN 21 FAST 1.98M 5-21G
114,00 zł
szt.
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl